Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Sıra gecelerinin unutulmaz sesi Kazancı Bedih, mezarı başında anıldı

Bedih Yoluk ve eşi Fatma Yoluk, 19 Ocak 2004'de Balıklıgöl yakınlarındaki evlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetmişti.

Şanlıurfa'da 19 yıl önce karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren Ünlü gazelhan Kazancı Bedih ölümün 19.nci yıl dönümünde mezarı başında anma programı düzenlendi.

Bediüzzaman Aile Mezarlığı'nda yer alan Yoluk’un mezarı başında düzenlenen anma programına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Zeynel Abidin Beyazgül, Kazancı Bedih’in oğlu Naci Yoluk ve sevenleri katıldı. Mezar başında dualar okuyan Beyazgül ve beraberindekileri, daha sonra Yoluk’un kabrine karanfiller bıraktılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49