Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Selin vurduğu Şanlıurfa’da DSİ ekipleri seferber oldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği şehirlerden olan Şanlıurfa bu kez de sel vurdu. Sel sonrası Devlet su işler, Şanlıurfa’nın Haliliye Sırrın Karşıyaka Mahalleleri ile Eyyübiye Sancaktar, Ahmet Yesevi ve Süleymaniye Mahallelerinde bulunan derelerde temizlik çalışması başlattı.

14-15 Mart’ta Şanlıurfa’da sağanak nedeniyle merkez Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde çok sayıda sokak ve cadde su altında kaldı. Abide Kavşağı'ndaki alt geçit ise tamamen suyla doldu, Bozova ve Hilvan ilçelerini bağlayan yolda sel nedeniyle çökme meydana geldi. Şanlıurfa'daki sellerde 18 kişi hayatını kaybetmişti.

Şanlıurfa’nın Haliliye Sırrın Karşıyaka Mahalleleri ile Eyyübiye Sancaktar, Ahmet Yesevi ve Süleymaniye Mahallelerinde Selin izlerini silmek için DSİ ekipleri seferber oldu.

Sosyal medyadan açıklama yapan DSİ Genel Müdür Mehmet Akif Balta;

“Bütün imkânlarımızla sahada, milletimizin yanındayız.

Şanlıurfa- Haliliye Sırrın Karşıyaka Mahalleleri ile Şanlıurfa- Eyyübiye Sancaktar, Ahmet Yesevi ve Süleymaniye Mahallelerinde Selin izlerini silmek için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyorlar”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49