Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Selin vurduğu Şanlıurfa'da okullar açıldı

6 Şubat tarihinde meydana gelen iki büyük depremin ardından 15 Mart tarihinde Şanlıurfa’yı sel felaketi vurdu. Yaşanılan felaketler sonrası okullarda eğitime ara verildi. Üst üste gelen felaketler öğrencileri okullarından ayırdı.

Kentte yaraların sarılmaya çalışılması ile beraber okulların açılması için de yoğun çaba harcadı. 21 Mart itibarı ile Şanlıurfa’nın merkez ilçelerinde öğrenciler tekrar ders başı yaptı. Kısa bir aranın ardından okullarına dönen öğrencileri Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da yalnız bırakmadı.

Vali Ayhan “Yaşadığımız sel afeti sebebiyle kısa bir süreliğine kapanan okullarımız yeniden açıldı, çocuklarımız yuvalarına kavuştu.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49