Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Selin İzleri Urfa’dan siliniyor

Şanlıurfa’yı vuran sel felaketinin izleri silinmeye çalışılıyor. Sel felaketinden en çok etkilenen noktalardan biri olan Süleymaniye Mahallesi’ndeki hanelerde sürdürülen temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Beyazgül vatandaşların talep ve önerilerini bizzat dinledi.

Evleri balçıkla dolan vatandaşları selin meydana geldiği ilk andan itibaren yalnız bırakmayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilgili daire başkanları ve birim müdürlerine talimat vererek vatandaşların evlerinin bir an önce eski haline getirilmesini istedi.

ŞUSKİ tarafından sel bölgesindeki evlerde yürütülen temizlik çalışmalarını yakından takip eden Başkan Beyazgül’e vatandaşlar da teşekkür ederek her zaman Başkan Beyazgül’ü yanlarında hissettiklerini aktardılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49