Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Selçuk Balcı Viranşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı
Kültürel ve sosyal faaliyetleriyle adından söz ettiren ve en son Ünlü Sanatçı Manuş Baba'yı ilçede sevenleriyle buluşturan Salih Ekinci başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, bu kez Karadeniz'in hırçın çocuğu olarak bilinen Selçuk Balcı'yı Viranşehir halkı ile buluşturdu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Yenişehir Mahallesi Şehit Ahmet Oktay Günak Parkında düzenlenen konsere; Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Sibel Ekinci, Viranşehir ilçe kaymakamın Önder Çengelin Eşi Ayşe Asan Çengel İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran ve binlerce kişi katıldı. Sahneye çıkan Ünlü Sanatçı Balcı, Karadeniz'in sevilen parçaları ve Urfa türkülerini seslendirirken, sevenleri de cep telefonu ışıkları ile eşlik etti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Balcı, söylediği hareketli eserlerle de dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Konsere katılan vatandaşların hareketli şarkılarda halay ve dans eşliğinde eğlendikleri görüldü.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci tarafından Ünlü Sanatçı Selçuk Balcı'ya konsere katılımlarından dolayı plaket ve çiçek takdim edildi.
Sahnede konuşma yapan Başkan Ekinci, Viranşehirlileri sosyal ve kültürel etkinliklerle buluşturduklarını dile getirerek, "Bu defa da Selçuk Balcı'yı halkımızla buluşturduk. Bu gibi etkinliklere Pandemi sürecinin ardından ağırlık verdik, bundan sonra da böyle programlara daha fazla yer vererek halkımızın coşkusunu arttırmaya devam edeceğiz. Çünkü sizler hizmetin en iyisine layıksınız" dedi.
Bu arada konsere katılan Viranşehir halkı, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye unutulmaz bir gece yaşadıklarından dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49