Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalılar doludan korktu araçlarını çadırla sardı

Şanlıurfa son yılların en fazla olumsuz hava olaylarını yaşıyor. Önceki gün etkili olan sağanak nedeniyle sel felaketinin yaşandığı kentte, geçe Kenttin bir çok ilçesi ve kırsal bölgesinde dolu etkili oldu.

Deprem ve sel felaketinden sonra Şanlıurfa'da dolu yağışı etkili olduı. Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı kısas Mahallesi'nde Karaali ve Eyyübiye ilçesine bağlı Ulu Mahallesinde gece geç saatlerde başlayan dolu yağışı bölgede bulunan tarım arazilerini olumsuz etkiledi.

Yağan dolu nedeniyle yerler adeta kardan beyaza büründü. Dolu yağışı bir çok ekili alanlara zarar verdi.

ARAÇLAR KARTON, HALI, KİLİM, ÇADIR VE BATTANİYE İLE ÜSTÜ ÖRTÜLDÜ

Şanlıurfa’da vatandaşlar, Meteorloji tarafından yapılan uyarıyı dikkate alarak, araçlarını korumaya aldı. Araçların üzerleri karton, kilim, çadır. Halı ve battaniye ile örtüldü, ortaya renkli görüntüler çıktı.

Araçların üzerine serilen battaniyeleri sabitlemek bazı sürücüler araç kapılarına sıkıştırma taktiğini kullanırken, kimileri araçlarına sıkı sıkıya koli bandıyla bantladı; kimileri ise bir kat battaniye, bir kat muşamba üzerine halat bağlayıp bir de taş koyarak iyice garantiledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49