Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalı sporcuların başarılı ülke sınırlarını aştı
Şanlıurfalı sporcuların başarılı ülke sınırlarını aştı. Son zamanlarda yetiştirdiği başarılı sporcular ile sayısız madalya kazanan Haliliye Belediyesi yeni bir madalyayı hanesine yazdırdı.
Haliliye Belediyesi sporcusuları yapılan musabakalarda +81 kg’de muhittin Akaltun, 86 kg’de Emrah Yaşar, ve 71 kg’de Yıldırım Oğuz, Dünya Kupası şampiyonu oldular . Haliliye Belediyesi güzel haberi “Tebrikler 52 ülkeden sporcunun katıldığı Kick Boks Dünya Kupasında, sporcumuz 3 sporcumuz Dünya Kupası şampiyonu oldu.” Diyerek duyurdu.
Kıck Boks Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun, Yaptığı açıklamada: 52 Ülkeden 4 bin sporcunun katıldığı Kıck Boks Dünya Kupası şampiyonasında çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Dolayısıyla yapmış olduğumuz hummalı çalışmaların hamdolsun karşılığını fazlasıyla aldık. Dünya kupası şampiyonasında +81 kg’de muhittin Akaltun, 86 kg’de Emrah Yaşar, ve 71 kg’de Yıldırım Oğuz, Kıck Boks Dünya kupası şampiyonu oldular, akabinde Mehmet Eriş’te 57 Kg’de Dünya Kupası 2’si olarak büyük bir başarıya imza attık. Desteklerinden dolayı Halilye Belediye Başkanımız Mehmet Capolat’da teşekkür ederim.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49