Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalı öğrenciyi Erdoğan paylaştı
Şanlıurfa’da ilkokul 3. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Atahan Uyaroğlu Sıfır Atık Projesi kapsamında yazın yediği dondurma çubuklarından resim çerçevesi yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’a kargoyla gönderdi. Atahan’ın mektubuna duyarsız kalmayan Emine Erdoğan, hediyeyi sosyal medya hesabından paylaşarak, Atahan’ı tebrik etti.
YAZIN YEDİĞİ DONDURMA ONU GÜNDEM TAŞIDI
Kentte Öğretim üyesi Meltem ve Turizmci Ahmet Uyaroğlu çiftinin ilkokul 3. sınıfına giden çocukları Atahan Uyaroğlu, yazın tükettiği dondurma çubuklarını çöpe atmayıp biriktirip annesinin yardımıyla resim çerçevesi yaptı. Çerçevenin içerisine resmini koyan Uyaroğlu, bir mektup da yazarak kargoyla Emine Erdoğan’a gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Sıfır Atık Projesi kapsamında dondurma çubuklarından resim çerçevesi yaparak kendisine gönderen çocuğu Sosyal Medya hesabından tebrik etti.
Hediyeyi gönderen minik Atahan yazdığı mektupta, “Sizin başlatmış olduğunuz sıfır atık projesini ailecek destekliyoruz. Evimizde atıklarımızı ayrıştırıyoruz. Yazın yemiş olduğum dondurma buçuklarını biriktirdim. Annemle birlikte resim çerçevesi yaptık. Bu çerçeveyi size hediye etmek istiyorum. Umarım beğenirsiniz. Sizin ve Tayyip dedenin ellerinden öperim” ifadeleri ile içerisinde kendi fotoğrafı olan bir fotoğraf çerçevesi paylaştı.
“TAYYİP DEDENLE BİRLİKTE GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUZ”
Emine Erdoğan bu hediyeye kayıtsız kalamadı ve şu sözlerle paylaştı; “Güzel yavrum Atahan, dondurma çubuklarından yaptığın hediyen beni çok mutlu etti. Yeşil ve mavi yarınları senin gibi Sıfır Atık hareketine duyarlı çocuklarımız inşa edecek. Arkadaşlarına örnek olduğun için seni gönülden tebrik ediyor, Tayyip dedenle birlikte gözlerinden öpüyoruz”
“ATAHAN VE BİZLERDE ÇOK MUTLU OLDUK”
Baba Ahmet Uyaroğlu, “Atahan, yazın biriktirdiği dondurma çubuklarından resim çercevesi yapıyor. Bunu arkadaşlarıyla paylaşıyor. Çok hoşuna gidiyor. Daha sonra bunu Emine Erdoğan’a gönderdi. Daha sonra geri dönüş aldık. Atahan ve bizlerde çok mutlu olduk. Biz küçük yaştan çocuklarımıza çevre bilincini ve sıfır atık aşılamaya çalışıyoruz. Atahan’da bu bilinçte bir çocuktur.”dedi.
“EMİNE TEYZEYİ VE CUMHURBAŞKANIMIZI ÇOK SEVİYORUM”
Atahan Uyaroğlu ise, “Yazın yediğim dondurma çubuklarından çerçeve yapıp Emine teyzeye hediye için fotoğrafımı koyarak gönderdim. Biz sıfır atık projesini besteliyoruz. Emine teyze bize döndüğü için çok mutlu oldum. Geri döneceklerini hiç düşünmedi. Ancak geri dönüş yapınca hepimiz mutlu olduk ben Emine teyzeyi ve cumhurbaşkanımızı çok seviyorum’diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49