Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalı gazetecinin ismi Afrika'da yaşatılacak

Geçtiğimi Ağustos ayında Gaziantep- Şanlıurfa Otoyolu’nun Nizip bölümünde bir aracın şarampole devrildiği kazaya müdahaleye gelen park halindeki ambulans ve itfaiye aracı ile bölgede bulunan İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) canlı yayın aracına yolcu otobüsü çarptı. Başka bir habere giderken kazayı görüp, yaralılara yardım eden İhlas Haber Ajansı çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver de hayatını kaybetmişti.

Şanlıurfalı gazeteci Muhammed Abdulkadır Esen'in hayrına Afrika Çad, Massakory Şehri, Lac Bölgesi'nde su kuyusu açıldı. Açılan kuyuya Muhammed Abdulkadır Esen'in ismi verildi.

ŞANLIURFALI GAZETECİNİN SİMİ AFRİKA'DA YAŞATILACAK

Afrika’da açılan su kuyusu ile açıklama yapan Muhammed Abdulkadır Esen'in Babası Cemal Esen" Oğlumu genç yaşta kaybettik, bizde acımız bir nebze olsun hafifletmek adına susuzluk çeken Afrika’da bir hizmet yapalımdedik, ve oğlumun ismini yaşatmak adına Afrika’nın Massakory Şehri, Lac Bölgesi'nde su kuyusu açtırdık, oradaki vatandaşlar her su içtiklerinde oğluma dua ederler”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48