Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’daki liseler depremzedeler için ihtiyaç malzemeleri üretiyorlar

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6'lık depremlerde binlerce bina yıkılırken on binlerce vatandaş hayatını kaybetti.

Deprem bölgesinde etkilenen iller için Şanlıurfa Meslek Liseleri depremzedeler için ihtiyaç malzemeleri üretiyor.

Pandemi salgınında maske ve dezenfektan gibi hijyen malzemeleri üreten Şanlıurfa'daki meslek liseleri, şimdi de depremzedeler için üretim yapmaya başladı.

Deprem sonrası, Eyyübiye Mahmut İkbal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karaköprü GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Siverek Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Eyyübiye Prof. Dr. Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hilvan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Akçakale Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Karaköprü Evliya Çelebi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ve Karaköprü İsmail Nazif Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri depremzedelerin ihtiyaç duyduğu ekmek, maske, hijyen malzemesi ve çadırların üretimine katkıda bulunmak için adeta fabrika gibi çalışıyor.

Üretilen malzemeler deprem bölgesinde gönderiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49