Öne Çıkanlar sanlıurfa Haliliye Belediyesi Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu Başkan Canpolat Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı!

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da zincirleme kaza!
Kaza, sabah saatlerinde Şanlıurfa- Viranşehir karayolunda meydana geldi. İddiaya göre, Cumhuriyet Tesisleri civarında trafik ışıkların olduğu yerde henüz sürücülerin ismi öğrenilmeyen 63 DD 446 plakalı tır, ile plakası öğrenilmeyen başka bir tır çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile ışıkta bekleyen 06 COJ 245 plakalı otomobil ve 80 DM 546 plakalı hafif ticari araçta kazada nasibi aldı. Kazada 2 kişi yaralandı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kaza nedeniyle ulaşım bir süre aksadı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
İş makinelerin yardımıyla kaza yapan araçlar yoldan çekilmesiyle yol normale döndü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49