Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da zihinsel engellilere ayakkabı yardımı

Selin ve depremin vurduğu Şanlıurfa’da insanlara yardımlar devam ediyor. Şanlıurfa zihinsel engelliler rehabilitasyon ve istihdam derneği bulunan engellere Ramazan bayramı öncesi Bir iş adamı 110 Engelinin ayakkabı ihtiyacı karşılandı

Hayırsever iş adamı tarafından gönderilen 110 çift ayakkabı Şanlıurfa zihinsel engelliler rehabilitasyon ve istihdam dernek Başkanı Bedih Satoğlu tarafından engellilere taktim edildi.

Her yıl çeşitli aktivitelerle dernek bünyesinde bulunan engellilere sahip çıkan Şanlıurfa zihinsel engelliler rehabilitasyon ve istihdam dernek başkanı Bedih Satoğlu, özel günlerde ve yaz aylarında engellilere yönelik Yaz tatil kampları ile Ramazan bayramı öncesi ayakkabı dağıtımı gerçekleştirmesi Engelli ailelerin büyük taktirini topladı.

Ayakkabı çocuklarıyla gelen aileler Hayırsever iş adamına ve Dernek Başkanı Bedih Satoğlu’na teşekkür ettiler.

İKİ ENGELLİ ÇOCUĞUM SEVİNÇLE KENDİNİ BURAYA ATTI

Gülçin kardeşler,” Her şey için teşekkürler rabim nice bayramları göstersin ayakkabı sahibine de bize yardımcı olan Bedih Sadoğlu’na da teşekkür ederiz. Böyle yardımların devam etmesini isteriz 2 tane engeli çocuğum var bugün sevinçle kendi kendini buraya attı”dedi.

ONLARI SEVİNDİRMEK BİZE DE ÇOK GURUR VERİYOR

Selahattin Kırmızıgül ise,” Bu yavrularımıza ayakkabı gönderen arkadaşlarımıza Allah razı olsun derneğimize yardımlarından dolayı teşekkür ederiz. Çocuklarımız seviniyor en mutlu şeyimiz budur onları sevindirmek bize de çok gurur veriyor”dedi.

DEPREM VE SEL TOPLUMDA MERHAMAT ELLERİNİ UZATI

Şanlıurfa zihinsel engelliler rehabilitasyon ve istihdam dernek Başkanı Bedir Satoğlu Çok şükür kurtulduğumuz depremler ve sel affetti oldu ve burada toplumumuzda kalpten kalbe ciğerden ciğere gönülden gönülle merhamet ellerinin uzandığını gördük. Rabim bu merhamet ellerini devamını nasip eylesin Ve bu merhamet yapılırken Müslüman olsun, yada olmasın rengi ırkı ne olursa olsun herkes bir birine yardımlaşma yaptılar. Bu yardımlaşmada halen devam ediyor bize beş yıldan bu tarafa bu engeli çocuklarımızı yılda en az iki defa sevindiren değerli kardeşimiz Hayırsever iş adamına Şanlıurfa zihinsel engelliler rehabilitasyon ve istihdam derneği olarak kendilerinden bu merhametli yardımlarından dolayı devamını dilerken kendilerine ve ailesine çok teşekkür ediyoruz”diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49