Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da yaz domates, biber ve patlıcan şitili satışına başlandı

Şanlıurfa'nın bereketli Harran ve Suruç ovasında yaklaşan pamuk ekimiyle birlikte bahçelerinde domates, biber ve patlıcan başta olmak üzere sebze ve meyve yetiştirmek isteyenlerin şitil almaya başlaması ile birlikte satışlar başladı.

Türkiye’nin tarım başkenti olan Şanlıurfa’da yaklaşan pamuk ekimiyle birlikte, sebze şitileri de seralarda satılmaya başlandı.

Yaklaşan Pamuk ekimiyle birlikte çiftçiler tarla bahçelerine ekmek için aldıkları domates, patlıcan, biber ve karpuz şitileri satışa sunuldu. Çiftçilerde havaların ısınmasını fırsat bilerek hemen soluğu şitilçilerin yanında alıyorlar. Bahar aylarıyla birlikte bahçelerinde domates biber başta olmak üzere sebze ve meyve yetiştirmek isteyenlerin şitil almaya başlaması ile birlikte satışlar başladı.

Artan maliyetler karşısında fiyatları yüksek olan meyve ve sebzeler karşısında çiftçiler şitil fideleri alarak ekmeye başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49