Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da yavru kerkenez bulundu

Alınan bilgilere göre, Kentte duyarlı bir vatandaş doğada gezerken bitkin halde yavru kerkenez gördü. Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine Doğa Koruma ve Milli Parklara bağlı Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi personelleri sevk edildi. Personel yaralı kerkenezi tedavi edilmesi için Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi getirdi. Yapılacak tedavinin ardından yavru kerkenez tekrar doğaya bırakılacak.

Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklara Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

“Duyarlı vatandaşlarımız tarafından doğada bitkin halde bulunan yavru kerkenez Doğa Koruma ve Milli Parklara bağlı Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi personelleri tarafından bakımı yapıldıktan sonra doğaya bırakılacaktır”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49