Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da yangında kedileri İtfaiye kurtardı
Yangın, Şanlıurfa,nın Haliliye ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesinde bir apartmanında meydana geldi. İddiaya göre, 6 katlı bir apartmanda elektrik sobasının devrilmesi sonucu alev aldı. Alevlerin hızla yayılmasıyla büyüyen yangın evi komple sardı. Yangını gören ve mahsur kalanların imdat çağrıları üzerine vatandaşlar durumu hemen İtfaiye Sağlık ve polise haber verdi olay, yerine kısa sürede gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na ait ekipler aileyi ve 4 kediyi mahsur kaldığı yerden kurtardı.
Dumandan zehirlenen 4 kedinin hareketsiz olduğunu gören itfaiye ekipleri seferber oldu. Adeta zamanla yarışan itfaiye ekibi önce kedilere suni tenefüs ve kalp masajı uyguladı. İtfaiye ekibi kedilere bir miktar da oksijen verdi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucunda 4 kediden ikisi kurtarılırken 2 kedi ise öldü çevrede bulunan vatandaşlar İtfaiye ekiplerine teşekkür etti polis yangınla ilgili soruşturma başlattı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49