Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da virajı alamayan otomobil takla attı
Kaza Haliliye ilçesine bağlı Ertuğrul gazi mahallesi Gap Vadisi 3.etap parkı önünde meydana geldi.
Alınan bilgiye göre henüz sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen  otomobil, Kuzey-Doğu çevreyolunda seyir halindeyken virajı alamayarak orta refüje çarparak takla attı. Ters devrilen otomobilin sürücüsü  kazada yaralandı. Takla atan otomobil sürücüsünün yardımına GAP vadisinde bulunan vatandaşlar koştu.
İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kazanın meydana geldiği bölgede olası başka kazaların yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi aldı.
Yaralı otomobil sürücüsü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48