Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da ‘ Saklı Bahçe’ açıldı

Karaköprü ilçesine bağlı Yusufkuyu mahallesinde Necip Özbek Saklı Bahçe hizmete girdi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın yanı sıra açılışa; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, iş adamları, kanaat önderleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Burada selamlama konuşmaları yapan AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Necip Özbek'i tebrik ederek bol kazançlar dilediler.

Yapılan konuşmaların ardından Urfa'nın ünlü ses sanatçıları Zekeriya Ünlü, Ahmet Badıllı ve Levent Canses birbirinden güzel türküler ve şarkılar seslendirerek misafirlere keyifli bir akşam yaşattı.

Açılış töreninde misafirlere çiğ köfte ve tatlı ikram edildi. Program sonuna doğru dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48