Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da sağlık çalışanları bir yılda 21 milyon kişiye baktı!

Pandemi döneminde salgınla mücadelede en ön sefalarda savaşan ve asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli 11 ilin etkilendiği depremde deprem bölgesinde en ön safta yer alan sağlık çalışanları 14 Mart tıp Bayramını buruk kutluyor.

Şanlıurfa il Sağlık Müdürlüğü bünyesinde, 13 İlçe Sağlık Müdürlüğü, 2 Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 11 Devlet Hastanesi, 1 Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ve 2 Ağız Diş Sağlığı Merkezi bulunuyor.

2 Milyonun üzerine olan nüfusu ile Şanlıurfa’da Kamu, özel hastane ve aile sağlığı merkezlerinde 2022 yılında toplam 21.948.757 kişi muayene oldu. 298.310 Ameliyat yapıldı.

Özellikle pandemi döneminde büyük mücadele veren sağlık çalışanları, asrın felekti olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yine en ön saflarda hizmet verdi. Her yıl çeşitli etkinliklere kutlanan 14 Mart tıp bayramı bu yıl deprem felaketleri nedeniyle bölgede buruk geçiyor.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim V. Op.Dr.Alev Esercan,”Özellikle pandemi döneminde salgınla mücadelede en ön sefalarda savaşan ve ülkemizde asrın felaketi olan depremde, deprem bölgesi olmamıza rağmen önce sağlık diyerek çalışan görevine devam eden Şanlıurfa eğitim araştırma hastanesi çalışma arkadaşlarımın ve tüm meslektaşlarımın 14 Mart tıp bayramı kutlu olsun”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49