Öne Çıkanlar Ahmet Demir sosyal medya Zabıta Haftasını Kutladı elektrık Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Ramazan bereketi fiyatlar düştü

Deprem ve selin vurduğu Şanlıurfa’da Ramazan ayında kurulan semt pazarlarında tezgahlardaki etiket fiyatları vatandaşın yüzünü güldürdü. Birçok sebze ve meyvenin fiyatı bir önceki haftaya göre neredeyse yarı yarıya ucuzladı. Geçtiğimiz aylarda pazarlarda görülen astronomik fiyatlar bu hafta büyük oranda düşüşe geçti. Sadece soğan fiyatları katlandı.

Şanlıurfa’da havaların ısınmasıyla sebze-meyvede arz arttı, fiyatlar düştü. Patlıcan 18, biber 20, domates ise 10 liraya geriledi.

Havaların ısınması sera maliyetlerini geriletirken ürünü bollaştırdı. Hal böyle olunca bu durum fiyatlara da yansıdı. Fiyatlarda düşüş semt pazarlarında görülürken, gerileyen fiyatlarla vatandaşın yüzü güldürdü.

Ramazan ortalarına doğru semt pazarında patlıcanın kilosu 18 liradan, tatlı biberin kilosu 20 liradan, domatesin kilosu 10-12 liradan, patates 12 lira, kuru soğan 25 lira, elma 10 lira, portakal 10 lira ve muz 18 liraya satılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49