Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Otomobille hafif ticari araç çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı
Kaza Şanlıurfa- Gaziantep karayolunun 25. Kilometresi Yanaloba mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Nahit Dağdelen idaresindeki 05 EE 726 plakalı hafif ticari aracıyla Gaziantep istikametine seyir halindeyken karşı yönden gelen Mahmut Keskin idaresindeki 27 E 2016 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Nahit Dağdelen idaresindeki 05 EE 726 plakalı hafif ticari araç şarampole uçtu.
Kaza sürücüler Nahit Dağdelen ile Mahmut Keskin ve araç içerisinde yolcu olarak bulunan Oruç Dağdelen ve Umut Asaf Dağdelen yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan kişilere yapılan ilk müdahalenin ardından Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Mahmut Keskin ve Oruç Dağdelen doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken polis ekipleri de kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49