Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da otomobil takla attı, 1 yaralı
Kaza, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesi Kuzey- Batı çevre yolu Maşuk yol ayrımında meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde yağmur nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü Maşuk yol ayrımında Mehmet B.’nin kullandığı 63 UB 564 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonuç otomobil orta refüjdeki demirlere çarparak takla attı. Meydana gelen kazada sürücü Mehmet B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler araçta yaralanan sürücüyü araçtan çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı sürücü olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ambulans ile Mehmet Akif İnan eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı.
Polis ekipleri başka bir kazanın olmaması için yolda geniş güvenlik önlemi aldı. Otomobilin çekilmesiyle yol normale döndü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49