Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da konteyner kentte son durum!

Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerin en çok etkilediği yerlerden olan Şanlıurfa’da depremde evleri yıkılan ve binaları ağır hasar alan depremzedelerin kalabilmeleri için kent merkezinde 114 dönümlük alanda bin 84 konteyner kurulma çalışmaları devam ediyor.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 2 depremin ardından Şanlıurfa'da barınma merkezleri kurum çalışmaları devam ediyor Depremde evleri yıkılan ve binaları ağır hasar alan depremzedelerin kalabilmeleri için kent merkezinde 114 dönümlük alanda 1084 konteyner kuruma çalışmaları devam ediyor çalışmalar başlatıldı.

Depremzedeler için AFAD tarafından Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Ulubağ Mahallesi'nde yapımına başlanan konteyner kentte çalışmalar hızla devam ediyor. Alt yapısı tamamlanan alanda İstanbul’dan Tır larla getirilen 100 konteyner’in kurulumu yapıldı.

Kurulan konteyner kente içinde Okul, cami, sağlık ocağı ve çocuk oyun alanları da yer alacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49