Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti
Kaza geçtiğimiz hafta Karaköprü ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Diyarbakır yolunda akşam saatlerinde 3 kız kardeş marketten çıktıktan sonra tekrar markete uğrayan Merve Yazgülü Coşkun (25)marketten çıktıktan sonra karşıdan karşıya geçerken H.B. adresindeki 63 FC 717 plakalı otomobil çarptı. Ağır yaralanan genç kız olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Beyin kanaması geçiren genç kız yoğun bakıma alındı. Genç kız tüm müdahaleye rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49