Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da kayıp liseliden acı haber geldi!

Şanlıurfa’da 5 Mayıs Cuma günü okul çıkışından bu yana kayıp olarak her yerde aranan 14 yaşlarındaki Ahmet Serhat Kurt ve arkadaşı Mehmet Fırat Tunç son olarak eğitim gördükleri Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü Necmettin Erbakan Anadolu Lisesinin yanında bulunan sulama kanalı yakınlarında görüldü.

Kayıp çocukların bulunması için kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, çocukları son olarak eğitim gördükleri okulun yanında bulunan sulama kanalında tespit etti. Daha sonra ekipler, suları keserek sulama kanalında arama gerçekleştirdi.

AHMET SERHAT KURT’UN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Ekipler yaptığı çalışmalar sonucunda kayıp Ahmet Serhat Kurt’un cansız bedenine Kepirli mahallesi yakınlarda sulama kanalında ulaştı. Mehmet Fırat Tunç’un da bulunması için çalışmalarını artıran Ekipler, diğer çocuğun daha cansız bedenine ulaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49