Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da kar kazalara neden oldu
Şanlıurfa’da etkili olan kar yağışı kazayı da beraberinde getirdi. Alınan bilgilere göre, Karaköprü ilçesine bağlı Doğukent Mahallesinde kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden hafif ticari araç sürücüsü temeli kazılan inşaata düştü. Meydana gelen kazada sürücü yaralandı. Yaralı sürücü ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
İkinci kaza ise Karaköprü ilçesi Diyarbakır yolunda meydana geldi. İddiaya göre, seyir halinde devam eden minibüs sürücüsü, kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu minibüs yan yattı. Meydana gelen kazada sürücü yaralandı. Yaralı vatandaş çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Yaşanan kazayla ilgili ekipler soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49