Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül kamu Şanlıurfada 856 Bin Öğrenci Karne Aldı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da kaçak silah ve mermi ele geçirildi!

İl Jandarma komutanlığı “Ruhsatsız Silahlanma ve Silah Kaçakçılığını Önlemek Maksadıyla” Kent genelinde çalışmalarını aralıksız devam ediyor.

İl Jandarma komutanlığı ekipleri Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde yaptıkları yol arama kontrol faaliyetlerinde bir otomobili durdurdu.

Araçta yapılan detaylı arama Otomobil bagajına zulalanmış vaziyette ruhsatsız 4 adet  tabanca ve bu tabancalara ait 4 adet şarjör ele geçirildi.

Gözaltına alınan otomobil sürücü İl Jandarma komutanlığına getirildi. Sürücü Jandarmadaki işlemlerin ardından Adliye’ye sevk edilecek.

Şanlıurfa İl Jandarma komutanlığı, Ruhsatsız Silahlanma ve Silah Kaçakçılığını Önlemek Maksadıyla operasyonel faaliyetlere hız kesmeden devam edileceğini belirti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49