Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Jandarma ve polisten başarılı operasyon

Edinilen bilgiye göre Suruç Asayiş Büro Amirliği ve İlçe Jandarma komutanlığına bağlı ekipleri daha önceden Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan kaydı bulunan N.A ve S.T isimli şahısların 63 ××× 925 plakalı araç ile Şanlıurfa'ya Uyuşturucu Madde götürecekleri bilgisini aldı.Bunun üzerine ekipler Yanaloba Mahallesinde pusu kurarak 63 ××× 925 durdurdu.Ekiplerin dur ihtarına uymayan şahıslar kaçmaya çalıştı.Filmleri aratmayan kovalamaca sonucunda şahıslar kaçarken otomobil içerisinde bulunan eroin maddesini yol kenarına attılar.

Emniyet ve Jandarma'nın peşine düştüğü otomobil Yanaloba sınırları içerisinde kısa sürede durduruldu. Yaşanan kovalamanın ardından araçta bulunan N.A ve S.T isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Ekiplerin şahıslar tarafından yol kenarına attıkları poşet içerisinde yapmış oldukları incelemede 195 Gram Ağırlığındaki eroin maddesine el konuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49