Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da hasarlı binadan hırsızlık, 5 tutuklama

Şanlıurfa’da meydana gelen deprem sonrası birçok bina ağır hasar aldı. İl Emniyet Müdürlüğü de hasarlı binaların olduğu bölgelerde hırsızlık yağma gibi olayları önlemek için yaya ve motorize personel görevlendirdi.

Haliliye İlçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesinde Doğum Evi Caddesinde hırsızlık yapıldığı bildirildi. İki kişinin ağır hasarlı bir binada bulunan çelik kasayı aşağıya atıp kamyonete yükleyerek kaçtıkları tespit edildi.

Yaşanılan hırsızlık sonrası hırsızlar ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı. Kovalama sonucunda S.Ş.(16) ve K.Ç.(19) isimli şahıslar Yavuz Selim Mahallesinde çaldıkları çelik kasa ile birlikte yakalandı.Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonrası hırsızlık olayını S.Ş.(17) ve yabancı uyruklu Ğ.S.(23) ve H.S.(19) isimli şahıslar ile beraber planlayıp gerçekleştirdikleri tespit edildi.

3 şüpheli şahıs da adreslerine yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alındı. Çalınan çelik kasa ev sahibine ekipler tarafından teslim edildi. Mahkemeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48