Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da hasar tespit çalışması başladı
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 ve Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki depremle başta Şanlıurfa, Hatay, Adıyaman, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır olmak üzere 10 kent yıkıma uğradı. Deprem sonrası Şanlıurfa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekip sayısını 100’e çıkararak Kentte hasar tespit çalışmalarına başladı.
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünce oluşturulan 100 Hasar Tespit Ekibi çalışmalara başladı.
Ekipler ivedi olarak depremden etkilenen ve kullanılmasında sakınca bulunan binaları tespit etmeye başlayarak, çatlamış ve sakıncalı binaları tek tek tespit ederek buralarla ilgili gereken kanuni işlemi uygulamaya başladı.
Konuyla ilgili Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada;
“Depremin açtığı yaralarımızı sarıyoruz.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğümüzün ekip sayısını 100 çıkardık. Binalarımızın hasar tespit çalışmalarını hızlıca tamamlayarak vatandaşlarımızın güvenle evlerine dönmelerini sağlayacağız”denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49