Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da haftalık sefer sayısı 100’e çıkartıldı

Şanlıurfa’da son aylarda uçak sefer sayılarının azaltıldığı yönünde tepkiler gelirken, geçtiğimiz günlerde kentin iş dünyası ve STK temsilcilerinin katıldığı bir basın toplantısı yapılmıştı. Toplantıda, kentteki uçak sefer sayılarının azaltılmasına tepki gösterilmiş, sefer sayılarının bir an önce artırılması talep edilmişti.

Şanlıurfa’nın turizmi ve gelişimi için girişimlerimiz sonuç vermeye başlıyor.

Şanlıurfa’ya 2023 yılının ilk 8 aylık döneminde havayolu ile 607 bin 686 kişi seyahat etti.

Geçtiğimiz Temmuz ayında uçuş sayısı haftalık 70 sefere kadar düşmüşken, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat ve Genel Müdürü Bilal Ekşi ile yaptığı görüşmeler sonucu sefer sayılarının arttırılması kararı fiiliyata yansıdı. Şanlıurfa'da haftalık uçak sefer sayısı 100'e çıkartıldı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, “Bu konudaki samimi ve gayretli yaklaşımları nedeniyle THY Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bolat’a ve kıymetli ekibine canı gönülden teşekkür ediyoruz.Sefer sayıları artmaya devam edecek”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49