Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı!
Kaza akşam saatlerinde Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi mahallesi civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre henüz sürücünün ismi öğrenilemeyen 34 CBG 724 plakalı hafif ticari araç ile 63 AFT 085 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 63 AFT 085 plakalı otomobil takla attı. Kazada sürücü yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan yaralı sürücüyü bulunduğu yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı sürücü daha sonra sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaza nedeniyle polis ekipleri Eyüp Cenap Gülpınar bulvarındaki trafiği kontrollü bir şekilde geçişini sağlarken kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından yol yeniden normale döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49