Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da güvercin hırsızları tutuklandı

Olay, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Hamurkesen Mahallesinde bağ evine giden M.P. isimli şahıs evde 200 adet Güvercin,3 adet yarım altın,3 adet çeyrek altın ve 5000 TL nakit parasının çalındığını fark etti. Durumu fark eden ev sahibi Jandarma ekiplerine haber verdi. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Karaköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri yaptığı çalışmalar sonucunda hırsızlık zanlılarının M.Ç., F.D. ve M.S.T. isimli şahıslar olduğunu tespit etti. Jandarma ekipler tarafından yakalanan şahıslar sorgusunu ardından Adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49