Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da feci kaza, 1 ölü, 1 ağır yaralı!

Olay, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Yaylak Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, traktör ile seyir halinde ilerleyen Berat A., Yaylak Mahallesi mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Traktörün devrildiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri traktör sürücüsü Berat A.’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Sürücünün yanında bulunan ve kayınbiraderi olduğu öğrenilen Diyar M., ise ağır yaralandı. Yaralı vatandaş, ambulansla Bozova Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48