Öne Çıkanlar Ahmet Demir Zabıta Haftasını Kutladı Eczanelerde Yeni Dönem! elektrık Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da evler, araçlar ve hastaneler sular altında kaldı

Şanlıurfa'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle kentteki çok sayıda sokak ve cadde sular altında kalırken, Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni su bastı. Kentte eğitime 1 gün ara verildi.

Şanlıurfa’da meydana gelen sağanak nedeniyle kentin bir çok yerinde seller meydana geldi. Kentin merkezi konumundaki Abide Kavşağı. Mancı deresi da sele teslim oldu. Kavşağın alt geçidi kullanan birçok araç sel suyuna kapıldı.

Sele kapılan araçlardaki vatandaşlar araçlarının üzerine çıkarak, kurtarılmayı bekledi. Çevredeki vatandaşlar, sel sularından kaçmak isteyen vatandaşları kurtardı.

Can pazarının yaşandığı kavşakta, bir yanda sel suları kavşağa dolarken bir yandan da suya kapılmak üzere olan vatandaşlar, çevredekiler tarafından kurtarılmaya çalışıl

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49