Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da enerji ile sulama yapan çiftçilere enerji verildi
Türkiye'nin önemli tahıl üretim merkezlerinden Şanlıurfa'da hububat ekimi yapan çiftçiler, bölgede yaşanan kuraklık tehlikesi nedeniyle tedirginlik yaşıyor.
Şanlıurfa’da birçok defa su ve elektrik konusunda dert yakınan çiftçiler için sevindirici haber geldi. Şanlıurfa Ziraat Oda Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, “Enerji ile sulama yapan çiftçilerimizin suyu bırakıldı. Gün ışığı sulama birliğinin pompa bakımı ve onarımı olduğu için bir gün gecikmeli olarak bırakılacaktır. Çiftçilerimiz lütfen suyun kıymetini bilsinler bu süreçte su mazottan daha değerli”dedi.
Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Başkan Eyyüpoğlu:“ Enerji ile sulama yapan çiftçilerimizin suyu bırakıldı. Gün ışığı sulama birliğinin pompa bakımı ve onarımı olduğu için bir gün gecikmeli olarak bırakılacaktır. Çiftçilerimiz lütfen suyun kıymetini bilsinler bu süreçte su mazottan daha değerli”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49