Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da ekmeğe zam geldi!

Son günlerde oduna, una, mayaya, kira ve çalışanlara gelen zamlar ekmek fiyatlarını etkiledi. Şanlıurfa Fırıncılar Odası tarafından alınan kararla 3.50 liraya satılan somun, tırnaklı ve lavaş ekmeğin fiyatı 4 liraya yükseldi.

Artışı fırıncılar odası, esnafa attığı mesajla duyurdu. Odadan yapılan açıklamada; “Değerli esnafımızın bilgisine: 200 gram somun (tüm çeşitleri) 4 lira, 170 gram tırnaklı pide 4 lira, 150 gram açık (lavaş) pide 4 lira olarak belirlenmiş olup 3 Şubat 2023 Cuma günü itibariyle ile geçerlidir. Tüm esnafımıza hayırlı işler bol kazançlar dileriz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49