Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Dünya Temizlik Günü Etkinliği

İklim değişikliği ile birlikte atık yönetimi ve çevre bilincinin önem kazandığı şu dönemde bilinçsiz tüketiminin olumsuz getirisi olan çöp körlüğüne dikkat çekmek amacıyla 17 Eylül Dünya Temizlik Gününde 81 il genelinde atık farkındalığı yaratmak için doğaya atılan atıklar toplandı.

Türkiye'de eş zamanlı olarak büyük bir çevre temizliği hareketi gerçekleştirildi. Şanlıurfa’da bu yıl etkinliğin adresi Karaköprü mesire alanı oldu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin destekleri, paydaş kurum ve Sivil Toplum kuruluşlarının da katılımıyla mesire alanına atılan pet şişe, izmarit, poşet gibi doğada uzun yıllar kalan ve çevreye ciddi zararları olan atıklar toplandı.

'Atıksız Bir Dünya' ilkesi ile her yıl Eylül ayında Dünya Temizlik Gününde gerçekleştiren 'Let's Do It!' Hareketi Çöp kirliliğini yenmek ve farkındalık oluşturmak adına gerçekleştiriliyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de ilgili birimleri ve Gençlik Merkezlerindeki gönüllü gençlerin katılımıyla çevre temizliği konusunda ben de varım dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49