Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da diş polikliniklerinde gece mesaisi başladı

Şanlıurfa ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi (karaköprü )Başhekim V. Dt. Abidin Güntekin ”Sağlık hizmetinin kesintisiz sürdürülmesi Bakanlığımızın öncelikli görevleri arasındadır, sağlık hizmetlerinin ihtiyaç ve talepler doğrultusunda daha etkin, kaliteli, ulaşılabilir ve zamanında verilmesi büyük önem arz etmektedir. Bu Bağlamda vatandaşın sağlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştırmak adına Şanlıurfa Ağız ve Diş sağlığı Hastanesinde 03 Ekim 2022 Pazartesi günü mesai dışı çalışma hizmeti başlayacaktır.

Hafta içi Pazartesi,Salı, Çarşamba, Perşembe günleri 17.00-19.30 saatleri arasında, vatandaşlarımız "Merkezi Hekim Randevu Sistemi" (MHRS),Alo 182 ile diş hekimlerimizden randevu alarak, gündüz yapılan tüm diş tedavilerini yaptırabileceklerdir.(muayeneyle birlikte, Rötgen,diş tedavisi ve diş protezi vs. gibi). Mesai dışı çalışmalar sayesinde mesai saatleri içinde işyerinden izin alamayıp, diş tedavisi ve protez yaptıramayan hastaların mağduriyetleri giderilmiş olacaktır. Tüm halkımıza hayırlı olsun ”dedi.

Ayrıca Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Eyyübiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde 7 gün 24 saat nöbet hizmeti sunulmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49