Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da deprem gözaltıları!
Geçtiğimiz gün meydana gelen Merkez üstü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7,7 ve 7.6 büyüklüğünde 10 ilin etkilendiği depremde Binlerce bina çökerken 20 binin üzerinde vatandaş hayatını kaybetti. Şanlıurfa'da deprem sonrası yapılan arama kurtarma çalışmaların ardından Şanlıurfa Cumhuriyet başsavcılığı tarafından başlatan soruşturma kapsamında yıkılan binalardan alınan karot örnekleri sonrası kusurlu tespit edilen yapım ve kolon kesme ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında Polis aralarında müteahhitlerinde olduğu 8 kişiyi gözaltına aldı.
Gözaltına alınan şüpheliler emniyet götürüldü

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49