Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Cuma namazı sonrası İsrail protestosu

7 Ağustos 1979 tarihinde İran İslam Cumhuriyeti Kurucusu Ayetullah Seyyid Ruhullah Humeyni tarafından Filistin halkını desteklemek için Ramazan ayının son cuma günü Dünya Kudüs Günü olarak ilan etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu da Dünya Kudüs Günü dolaysıyla Balıklıgöl platosunda Cuma namazı sonrası basın açıklaması düzenledi.

Basın açıklamasına katılan vatandaşlar, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya ve Filistinlilere yönelik düzenlenen saldırılar kınandı.

Grup, sloganlar atarak İsrail'in Filistin'e yönelik yapmış olduğu saldırıları kınadı. Tekbirler getiren platform üyeleri, daha sonra basın açıklaması yaptı. Peygamber Sevdalıları Platformu adına basın açıklamasını gerçekleştiren brahim Halil Güven,” Mübarek Ramazan’ın son Cumasında “Dünya Kudüs Günü” münasebetiyle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Kudüs işgal altındayken, Mescid–i Aksa Siyonist barbarlar tarafından fiili saldırılara uğrarken, bu mukaddes beldenin ve İslam’ın ilk kıblesinin özgürlüğe kavuşması için buluşmaya, sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz. Bu işgal sürecinin çok da uzun süremeyeceğine, İslam ümmetinin özgür Kudüs’te toplanacağı günün yakın olduğuna inanıyoruz.

Buradan sadece İslam ülkelerine değil, uluslararası kuruluşlara da seslenmek istiyoruz. Siyonizm belası sadece Müslümanların başına gelmiş bir felaket değildir. Siyonizm’in ana hedefi bütün bir insanlığı köleleştirmektir. Kendilerini üstün ırk gören bu lanetli güruh, tüm dünyayı kaosa mahkûm etmek istemektedir. Kargaşadan beslenen Siyonizm, dünyada var olan büyük sorunların, savaş ve çatışmaların tek kaynağıdır. Ey Müslümanlar! Bu gerçek karşısında daha ne kadar sessiz kalacağız. Bugün Müslümanların etrafındaki ateş söndürülmezse ümmetin tümünü saracaktır.

Buradan bir kez daha vurgulamak isteriz ki bizler, Kudüs ve Mescid–i Aksa’nın özgürlüğü için atılacak her adımı desteklemekteyiz”diye konuştu.

Grup basın açıklamasının ardından dağıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49