Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da çöken binadan kıl payı ile kurtuldu!

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Bamyasuyu Mahallesinde bulunan 6 katlı bir bina, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 2 büyük deprem sonrası ağır hasar aldı. Dün saat 15.45 sularında ağır hasarlı bina bir anda yıkıldı.

Büyük gürültüyle yıkılan binayı gören vatandaşlar durumu sağlık, itfaiye, emniyet, AFAD ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler çevrede geniş güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı.

Yıkılan binaya 10 dakika önce girdiğini ifade eden bina sakini Mehmet Salih Fidanoğlu, “Binadan çıktım çıktıktan sonra 10-15 dakika sonra binanın yıkıldığı haberini aldım geri döndüm

Binada kiracı olduğunu içeriden eşyalarını aldıktan 10-15 dakika sonra yıkıldığını söyleyen Mehmet Salih Fidanoğlu; “Ben binadan 10 dakika önce çıktım benim gördüğüm kadarıyla başka kimse yoktu binada komşular falan bina etrafında dolanıyorlardı ama içeride kimseyi göremedim içeride kimse yoktu. Binadan çıktım çıktıktan sonra 10-15 dakika sonra binanın yıkıldığı haberini aldım geri döndüm inşallah içinde kimse yoktur ben bu binada 5 yıldır kiracıyım iş yeri olarak kullanıyordum doğalgazı elektriği suyu kesmişlerdi ikamet olmadığı için eşyaları almak zorundaydık hepimize geçmiş olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48