Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da çocukların kar sevinci
Şanlıurfa’da dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı her yeri beyaza bürüdü. Kar yağışına en çok çocuklar sevindi. 2 yıldır etkili olmayan kar yağışının bu yıl ilçede etkili olması vatandaşları da sevindirdi. Vatandaşlar, bu yıl bekledikleri gibi kar yağışının yağmasının hem ilçeleri için hemde çiftçiler için faydalı olacağını söyledi.
KAR YAĞIŞI EN ÇOK ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ
Sabaha kar ile uyanan Şanlıurfa’da etkili olan kar yağışı sonrası kent merkezinde kar kalınlığı 10 santimetreyi bulurken, yüksek kesimlerde ise 30 santimetreyi aştı. Kar yağışına sevinen çocuklar ise okulların tatil edilmesi ile birlikte kar topu oynayarak anın tadını yaşarken, naylonlardan yaptıkları kızlıklara kaymaya çalıştı.
Öte yandan, meteoroloji yağışların yarına kadar kuvvetli şekilde devam edeceği uyarısında da bulunarak, yol çıkacak sürücülerin ise dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49