Öne Çıkanlar urfa sosyal medya sanlıurfa sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da çiftçilerin talebi iletildi!

Kentte yaşanan kuraklık nedeniyle AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ile Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, DSİ GAP 15. Bölge Müdürü Ali Naci Kösalı’yı ziyaret ederek kanallarda su verilmesi ile ilgili görüşmelerde bulundu.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kuraklık tarımsal üretim yapanları endişelendiriyor. Kentte istenilen yağışın yağmaması sebebiyle tarım arazileri kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya. Yaşanan bu durum üzerine geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’ya gelen Tarım Bakanına yaşanan sorun iletilmişti.

Çiftçilerin taleplerini görüşmek üzere DSİ GAP 15. Bölge Müdürü Ali Naci Kösalı’i ziyaret eden, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Ticaret Borsası Başkanımız Mehmet Kaya ile birlikte DSİ 15. Bölge Müdürümüz Ali Naci Kösalı ve Sulama Birliği Başkanlarımızla Enerji ve Sulama ile ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptık. ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49