Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da bitkin halde kaplumbağa bulundu

Şanlıurfa’da vatandaşlar tarafından doğada bitkin halde kaplumbağa bulundu. Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne (DKMP) haber verdi. Gelen personeller bitkin halde bulunan Kaplumbağayı Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi altına aldı. Tedavi altına alınan kaplumbağa bakımı yapıldıktan sonra doğaya bırakılacak.

Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne (DKMP) yapılana açıklamada;

“Duyarlı vatandaşlarımız tarafından doğada bitkin halde bulunan kaplumbağa Doğa Koruma ve Milli Parklara bağlı Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi personelleri tarafından bakımı yapıldıktan sonra doğaya bırakılacaktır”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49