Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da arama kurtarma çalışmaları tamamlandı
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin etkileri Şanlıurfa’da büyük bir şiddetle hissedildi. İlk günden itibaren Şanlıurfa’da arama kurtarma çalışmaları başladı. 4. Gün sonunda kentte arama kurtarma çalışmaları sona erdi. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan “Ekiplerimiz, Şanlıurfa’da arama kurtarma çalışmalarını tamamlamıştır.” İfadelerini kullandı.
Vali Ayhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;
“İlimizde enkazlardaki arama-kurtarma çalışmalarımızın sonuna geldik çok şükür. Bizler yaralarımızı sarmaya devam ederken, diğer şehirdeki kardeşlerimize de destek olacağız. Tüm ekiplerimizin emeğine, döktükleri alın terine sağlık! Ekiplerimiz, Şanlıurfa’da arama kurtarma çalışmalarını tamamlamıştır.”
AFAD tarafından yapılan açıklamada;
“Şanlıurfa'daki arama kurtarma Ekiplerimiz ivedilikle çalışmaların devam ettiği diğer illerimize sevk edilmiştir.” İfadeleri yer

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49