Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da alternatif ürün hasadı yapıldı!

Türkiye'nin önemli tarımsal üretim merkezlerinden Şanlıurfa'da, üreticilere örnek olması amacıyla ekimi yapılan ıspanağın hasadına başlandı.

Tarım ürünleriyle ülke ekonomisine büyük katkı sunan kentte, GAP Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü Müdürlüğü (GAPTAEM) tarafından tarımsal araştırma projeleri yürütülüyor. Bu kapsamda sürdürülebilir, kaliteli, ekonomik, yüksek verimli çeşit ve üretim teknolojileri geliştirilerek çiftçilere ulaştırılıyor.

GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü teknik personeli Dr. Şehnaz Korkmaz ve İsmail Rastgeldi tarafından yürütülen "Şanlıurfa İlinde Pamuk üretim Maliyetini Destekleyici Bazı Kışlık Sebze Üretiminin Modellenmesi" test projesi kapsamında serince araştırma istasyonunda ekilen ıspanağın hasadına başlandı.

GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;

“Enstitümüz teknik personeli Dr. Şehnaz Korkmaz ve İsmail Rastgeldi tarafından yürütülmekte olan "Şanlıurfa İlinde Pamuk üretim Maliyetini Destekleyici Bazı Kışlık Sebze Üretiminin Modellenmesi" test projesi kapsamında serince araştırma istasyonunda ıspanak hasatına başlandı”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49