Öne Çıkanlar restore mıllı bırlık ve kardeslık sanlıuırfaspor valı tuna buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa"da ağır tonajlı araçlar denetlendi
UKOME Genel Kurulu, şehir içi trafiğinin rahatlatılması amacıyla, 17 Mart 2020 tarihinden itibaren hafta içi ve hafta sonu 06:00 ile 24:00 saatleri arasında kamyon, tır, çekici ve daha büyük araçların şehir içine girişlerine izin verilmeyeceği bildirilmişti.
Karar kapsamında denetimlerini aralıklarla sürdüren Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri, Diyarbakır Şanlıurfa karayolunda denetim gerçekleştirdi.
Denetimlerde ekipler, yasağa uymayan ve brandasız araçlara cezai işlem uygularken sürücülere ağır vasıta araçlarının şehir merkezine giriş yasağına dair broşür verdi
UKOME Genel Kurulu kararıyla yayımlanan kararda, şehir merkezine giriş-çıkış yapacak araçların 24:00 ile 06:00 saatleri arasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi UKOME ve Tecil Şube Müdürlüğünden “İzin Belgesi” almaları gerektiğini öğrenildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49