Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da 354 Personel İstidam Edilecek.

Sağlık Bakanlığının personel alım ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre Sağlık Bakanlığı 11 bin 317 sürekli işçi, 30 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 1183 sözleşmeli personel olmak üzere alımı yapacak.

ŞANLIURFA’DA 354 PERSONEL İSTİDAM EDİLECEK.

120 güvenlik görevlisi, 189 temizlik görevlisi, 2 bilgisayar sistem, kurulum ve bakımı görevlisi, 3 biyomedikal, 4 elektrikçi, 8 hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, 4 ısıtma ve sıhhi tesisat görevlisi, 3 inşaat boyacısı, 19 klinik destek elemanı, 2 marangoz olmak üzere Yapılacak personel alımı ile Şanlıurfa’da 354 personel istidam edilecek.

İşçi alımı için başvurular 28 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında yapılacak. 30 bin sağlık personeli alımı için ise adaylar 30 Kasım-5 Aralık arasında tercih yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49