Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da 300 kişiye iş imkânı

Şanlıurfa Valiliğinde önemli bir protokole imza atıldı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan yaklaşık 3,8 Milyon TL destek tutarı ile, toplamda 4,3 Milyon TL’ye tamamlanan proje kapsamında inşa edilen fabrikayı 300 istihdam şartıyla bir firmaya kiraladı.

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Yeni istihdam alanları oluşturacak protokol için bir aradayız! Yaklaşık 3,8 Milyon TL destek tutarı ile, toplamda 4,3 Milyon TL’ye tamamlanan proje kapsamında inşa edilen fabrikamızı, 300 istihdam şartıyla firmamıza kiralıyoruz. @KaracadagKA Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında sağlanan mali destekle Viranşehir OSB’mizde hayata geçirilen bu güzel proje, şehrimize, vatandaşlarımıza ve bu fabrikada istihdam edilecek kardeşlerimize hayırlı olsun!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49