Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da 2 kişinin öldüğü patlama ile ilgili firmadan açıklama geldi

Aksa Doğalgaz, patlamanın ardından yaptığı yazılı açıklamada, patlamanın yaşandığı binanın 7 katlı, binada 20 daire ve 2 iş yerinin bulunduğunu belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İlk tespitlerde patlamanın iş yerinde olduğu görülmüş iş yerlerinin doğal gaz bağlantısı bulunmamaktadır. Dairelerin doğal gaza olup, deprem sonrasında daireler boş olduğu için binanın doğal gaz komple kapalıdır.

Acil müdahale ekiplerimiz emniyet, itfaiye ye sağlık ekipleriyle birlikte bölgeye çok kısa sürede intikal etmiştir ve büyük titizlikle incelemeler sürmektedir.

Olay yerindeki ekiplerimiz tarafından patlamanın meydana geldiği yerinde çok sayıda farklı niteliklerde tüp gaz olduğu görülmüştür. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralananlara acil şifalar dileriz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49